Bildet inngår i albumet Mote -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMote
  • Lastet opp
  • Visninger146
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_493378} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Avsluttet .
Jeg synes dette bildet er litt vanskelig å kommentere, både fordi jeg synes det har et litt abstrakt og kunstrerisk uttrykk, og fordi du har lagt det ut i lite format. Jeg prøver å late som jeg ikke ser signaturen din nederst i bildet, men den drar virkelig til seg oppmerksomhet, og jeg skulle ønske du fjernet den…

Hva jeg ser er et bilde av en kvinne i et tilnærmet hvitt rom med hva jeg tror er en brudekjole. Hun har hode og armer dekket av slør. Det står et speil nede i høyre hjørne hvor refleksjonen er et hvit murvegg.

Alt det hvite gir en veldig luftig og frisk opplevelse av bildet. At du har skjult armer og ansikt gir bildet mysikk. Det sløret du bruker synes jeg er et supert element som du også med stort hell har benyttet på en del andre bilder.

Jeg forstår ikke helt tanken din med speilet, og for min del synes jeg da at dette er litt forstyrrende. Den mørke overgangen mellom kjole og bakgrunn nede til venstre synes jeg også trekker til seg en anelse uønsket oppmerksomhet.

Modelles plassering i den loddrette bildeflaten synes bra, og jeg savner ikke å se benene. Horisontalt er modellen plassert nesten i senter - kanskje komposisjonen kunne blitt litt mer spennende ved å plassere henne en anelse nærmere en av kantene. Kanskje.

Teknisk sett synes jeg bildet er upåklagelig. Selvfølgelig skarpt, og du har klart å bevare mange teksturer i alt det hvite uten at det har blitt utbrent.

Jeg har sett på en del av de andre bildene og noen av de er intet mindre enn imponerende i mine øyne. Jeg synes også dette er bra, men ikke blant dine aller beste.

Det skal bli spennende å følge deg i årene som kommer.

Mvh Jens :-)
Espen S.
Ble interessert i motivet, fordi jeg ikke umiddelbart forsto det. Synes det ser ut som en kvinne som er i ferd med å fordufte på en slik måte tryllekunstnere gjør det. Tros bildet hadde blitt mer interessant om vi kunne skimtet ett eller annet utrykk fra hodet. Er enig i at signaturen distraherer.

Mvh
Espen Seierstad
Stine A.
Hei!
Takk for kommentarene:)
Dette bilde er tatt ute på et nedlagt gruveområde på Løkken Verk. Det "speilet" du ser i bakgrunnen er ikke noe speil, det er et vindu som er tettet igjen med mur. Jeg har ikke manipulert dette bilde, det er som det var da jeg tok det, har selvfølgelig redigert litt, men ikke mye. Det som forstyrrer nederst til venstre er jeg delvis enig i, skulle ønske det var noe mer konkret som vistes der, men å ta det helt bort vil for meg være helt feil, da får jeg fort følelse av et studiobilde der alt er hvitt-kun den mystiske murveggen-som jeg kunne ha lagt på i etterkant. Føler bildet blir mer ekte når jeg lar det sorte område være.

-skal fjerne signaturen min på bildene, fikk informasjon om at om jeg ikke signerte bildene mine kunne hvem som helst ta de og bruke de....litt kjedlig om det er sant..men helt enig signatur er stygt!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu