Furet værbitt
Utstyr
  • Nikon D 300
  • 18-200 nikon
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/22
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger221
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_376900} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Terje S.
Liker bilde ditt John men vil komme med noen enkle råd.På film brukte vi blender 22 for å på maksimal dybdeskarphet men på dagens digitale bildebrikker blir faktisk bilde mindre skarpt pga difraksjon ved bruk av blender 22. Anbefaler at du leser gjennom denne linken : http://www.cambridgeincolour.com/tutorials/diffraction-ph...graphy.htm

Terje
Monika Frisvold V.
Herr Hurlen har vært på Furlands myrene på jakt etter furuer...
Tenk hvor lenge disse furuene har stått der og trosset både sol og drittvær.. Det at du har fotografert i skyggen opp mot lyset gjør hele bildet med å få fram livet i dem gamle snødekte greinene til furua. fint utsnitt.
Det eneste som jeg kunne tenkt meg å ikke sett er det lyse streket helt i bunnen ..for meg ser det ut som evn skogsvei.

Ha en fin vinterdag..
mvh monika
Det snødekte myra gir bilde fine formasjoner..
Avsluttet .
Liker dette bildet.
Kunne tenke meg et litt mer spennende lys,men så var det ikke det når du tok bildet og da får jeg nøye meg med det slik det er:-)
Men disse gamle trærne er jo så fotogene og nydelige og forteller sin egen lille historie,og med snø på er de ikke mindre pene.
Tone
John H.
Hei Folkens.
Terje, dette var nytt for meg. Artikkelen din står på englisj. I e fole dåli på ta språkja. Kan du tipse me på elektronisk post ka som e de optimale. Er det akkurat 22 som skiller seg ut?
Monika. Har vært på fruejakt ja. Upps, furujakt. Joda de står der og står der. De var der når Harald Hårfagre rei forbi også. Det lyse streket i bunnen er ikk noen vei. Bare toppen av en myrhump. Takk til dere. Tone, takk til deg og. Slik var det den dagen. Lyset er kanskje ikke så spennende. Det har vel også litt med at jeg med vilje har undereksponert her. Faktisk dagslys her og sol gjennom et slør av skyer.
John
Avsluttet .


Spennende utrykk på disse furuene, med enkle midler kan lyset justeres, litt mørkere bak, lysere foran, får fram mye fin bark, iallefall på de fremste.
Skal ikke gå inn på blender på dette bildet for det er allerede nevnt, men for mitt vedkommende var det mye pes en stund for at jeg ble konfrontert med teknisk info. kontra bilder som visning, exif som man leser av stemmer ikke bestandig med det reelle, dvs. innenfor objektivets verdier, leste av 40 som i virkeligheten var 5,6 hehe.
Opplysningene har jeg fått hos Fotovideo.

Mvh. Wind 8~))
John H.
Hei Eivind
Tekniske data skal jeg ikke kommentere før jeg skjønner bæra. Må studere artikkelen Terje referer til. Når det gjelder bildet mitt som det fremstår, er det slik jeg ønsker å presentere det . Trærne i halvsiluett.
John
Avsluttet .
Vanskelig motiv du jobber med her. Trærne er fotogene så det holder. Men, å isolere 1 eller 2 tre ser ut til å være vanskelig.
Du kunne med fordel brukt et lavere standpunkt. Mulig du hadde klart å isolere de to viktigste trærne noe mer.
Her har snøen kommet vannrett, og det er rett før at snøen detter av på den fremste trestammen.

For å si det enkelt, et bilde midt på treet.

mvh arild
Jostein F.
Hei!
Liker hvordan linjene i bildet leder øyet, de diagonale linjene, både lia og den usynlige diagonalen mellom de to furuene.
meget bra!
John H.
Hei Arild og Jostein.
Arild, jeg var nesten helt ned i snøen med kameraet. Jostein, takk for at du ser det jeg har tenkt og jobbet med i komposisjonen.
John
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu