Bildet inngår i albumet ? -
Utstyr
  • Olympus SP-570UZ
  • -
  • Brennvidde49mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/8s
  • Nei
  • AnnetISO-64
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger280
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_364587} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Knut R.

Skjønner godt at du har kalt serien din ? for dette er det ikke lett å gjette seg til hva kan være.

For meg ser det ut som noe mørkt eksponert landskap, men jeg er sikkert helt ut "på viddene".

Godt nytt år, Anne-Lise!

mvh Knut
Truls L.

Syns det ble litt stilig. Fine fargetoner og fine linjer. Likte den grove strukturen i bildet :)

Mvh Truls
Anne-Lise S.

Knut: Godt nytt år til deg også, Knut, og hjertelig takk for at du deler dine tanker med meg om dette. Det abstrakte skal gi en opplevelse av noe som ikke hører hjemme i vår sansbare verden, så når du mener å se et noe mørkt eksponert landskap, er det helt riktig utfra din sansbare opplevelse! :-) Jeg synes det er spennende at du deler din opplevelse med meg, så tusen takk skal du ha! :-)
Truls: :-) Tusen takk for din kommentar. Spennende betraktninger ift. hva du liker! :-)

Ha en god første dag av vårt nye år! :-)

Anne-Lise
Hans-Jørgen H.

Gute nyårsdagen nedi Kristiansand!

For meg ser det ut som om du har vøri på glattisen i natt Anne-Lise.
Assosierte straks med isbelagt vann, men mulig jeg er på viddene.
Den hvite flekken gjør meg sprekkferdig av nysgjerrighet, men får forbli et ufo-objekt inntil videre undersøkelser er foretatt.
Spennende komponert med sprekkene og den grove strukturen i nedre halvdel, og ikke minst skiftningene mellom lyse og mørke partier.
Snev av nyttårsmystikk.
Tyrihilsen.
Anne-Lise S.

Det nye året ligger foran oss som et uutforsket lende, Hans-Jørgen! Ikke vet vi noe om morgendagen, ikke vet vi noe om det som kommer. Å skape et foto som på sett og vis skal gi seeren muligheten til selv å sanse, byr på utfordringer. Ikke bare for fotografen, men også for den som ser bildet. Jeg liker dine betraktninger, og synes det er spennende at du deler det med meg! Å ikke være sikker på hva en ser, kan være så utfordrende at man lar vær å si noe. Derfor takker jeg deg ekstra fordi du våger deg ut på glattisen! :-)

Anne-Lise
Rolv B.

Heia Anne-Lise. Godt nyttår. Jeg ser svaberg, absolutt svaberg og sier med de gamle latinere: Gutta cavat lapidem non vi sed saepe cadendo/dråpen uthuler stenen, ikke ved makt, men ved stadig å falle. Vakre linjer, veldig solide greier og den grove strukturen understreker det.
Mvh Rolv B
Odd E. k.

Godt Nyttår Anne-Lise!

har du glemt kletørken i kulden. Kan se fiberstoff som har stivnet i kulden. Flott formidlet, der den abstrakte formen gjør meg nyskjerrig. Flott dybde i motivet, der lyset sammen med kontrastene skaper fine former. Den hvite flekken, kan det være skjæra som har sittet der en stund:-)). Flott start på året Anne-Lise.

Mvh

Odd E.
Anne-Lise S.

Et riktig godt nytt år til deg også, Rolv! En sterk kommentar på latin! Jeg er glad du oversetter den, for så langt når ikke mine kunnskaper, om enn kun til noen småord her og der! Takk for tilbakemeldingen! :-)

Takker så mye for det, Odd E! Håper du har kommet deg etter nattens strabaser?! Ble det noe fyrverkeri på deg? Fiberstoff, kulde, stivhet. Flott å høre hva du ser! Til og med skjæra har vært innom forstår jeg! :-) Tusen, tusen takk, og godt nytt år til deg også!

Anne-Lise
Avsluttet .

Her ser jeg frost,litt sludd/snø og is på veien/b akken.
Liker det enkle i bildet,fargetonene og kompen.
Og lyset.
Tone
Jarle H.

Godt Nyttår Anne-Lise.
Dette var et bilde jeg likte umiddelbart.
Det ligger noe udefinerbart over landskapet.
De spennende skyggene og linjene skaper liv.
Den lyse hjertet tolker jeg som et håp for det ukjente.

Mvh Jarle
Avsluttet .

Her var det mye betraktninger rundt bilde ditt Anne-Lise.
Du må ikke gi oss hodebry på årets første dag, tenker da på dem som har drukket det som jeg ikke drikker lenger hehe.
Dette er et halvabstrakt naturbilde med innlagte spenningsmomenter som krystallisert is med oppsprukne partier. Det hvite er melet som Anne-Lise hadde igjen etter julens kakebakst. Det gjelder å bruke de midler man råder over.
Farvetonene er for meg litt ukjente, og derfor blir det et offer for det jeg nevnte innledningsvis, et halvabstrakt naturbilde.

mvh arild
Per Einar G.

Hei Anne-Lise,

Første som slo meg var takpapp/kjerrepapp like før vinden tar fatt, jeg ser at det buler litt her og der og snart fyker det avgårde med vinden ;)

Hærlig abstrakt dette fra ? serien.

Mvh
Per E.
Anne-Lise S.

Det er veldig spennende for meg å få høre hva dere ser, så jeg er glad for at dere våger dere inn i denne abstraksjonen der "ingenting" er gitt på forhånd; ingen tittel eller umiddelbare gjenkjennelige elementer. Jeg vet det er/kan være krevende for seeren å begi seg ut på bildekritikk av abstrakte fotografier, og nettopp derfor setter jeg sånn ekstra pris på deres tilbakemeldinger! Tusen takk! :-)

Anne-Lise
Håvard S.

Godt nyttår, Anne-Lise!

Ikke noe annet å si enn meget fasinerende uttrykk og et fantastisk stilig bilde.
Får et skittent inntrykk, kanskje noe i retning av "brent jord". Det hvite hjertet er med på å forsterke følelsen. Selv om det er mørke tider (i tvetydig mening) så må en se på de lyse sidene av livet...

Hilsen Håvard
Anne-Lise S.

Takk Håvard! :-) Interessante betraktninger du gir meg!

Takk så mye for ønsket om et godt nytt år! Sender samme ønske tilbake til deg! Må dagene få et spennende og positivt innhold!

Anne-Lise
Aina s.

Hei Anne- Lise.
Spesiell "konsistens" på bildet. Liker den delvise korningen. Et enkelt bilde med få elementer, men likevel veldig severdig. Det lyse partiet er interessant, og som nevnt før her, ligner det et hjerte. Her er det rom for mange tolkninger. Tenker på et sitat fra boken The little prince: " It is only with the heart that one can see rightly; what is essensial is invisible to the eye." Dette bildet kunne forøvrig godt illustrert endel andre sitater også.

Mvh Aina
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu