Tåkelandskap
Motivet er fra Eidsvatnet med klyngetunet Indreeide.
Utstyr
  • nikon D 300
  • nikon 18- 200 mm
  • Brennvidde150mm
  • Blender-
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger227
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_337284} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Mari W.
Vakkert lys og deilige farger! Skulle gjerne ha sett at hustakene var litt skarpere, men ellers har jeg ikke mye å plukke på. Et rolig og stemningsfullt bilde.
ingebjørg fyrileiv g.
Stemninga er veldig god her, og jeg liker den blå og smått uklare helheten. Litt mer kontrast kunne kanskje ha vært fint, men det er ikke nødvendig. Jeg synes at bildet balanserer godt med den enes siden hus, og den andre diagonale side tåke og vann. Liker også trerekka som anes forsiktig der framme. Kan ikke trekke ned på noe her, John.

vh ingebjørg
John H.
Hei
Takk for hyggelige og beskrivende kommentarer. Er ganske fornøyd selv. Liker å ta bilder i tåke. Det former landskapet og omskaper det fullstendig. Det er alltid spennende å se resultatet på Macen.
John
John H.
Hei
Takk til deg Tone som sendte mail fordi vi ikke er i samme gruppe. Skjønner lite av dette med grupper. Intensjonen er vel god og velment da det siler pleasingkommentarene.
John
Ivar B.
Tåke er fine greier ja. For fotografen gjør den det også enklere å komponere fordi at tåke bidrar med naturlig forenkling. Synes du har fått til et fint stemningsbilde her. Komposisjonen er velfungerende. Jeg er enig med første taler at takene kunne tålt litt mer USM. Mvh Ivar.
Inger-Lise S.
Stemningsfullt og behagelig for øyet. Vakre blåtoner. Tåken gjør mye her.Et bilde jeg liker godt.

Inger-Lise
John H.
Hei
Takk også til dere to siste også . Det gleder meg selvsagt å få gode kommentarer.
John
Fred S.
To ting jeg misunner deg når det gjelder det å ha hytte i dette området; fjellterrenget rundt, og tåka, som etter bildene dine å dømme stadig dukker opp rundt Eidsvatnet.
Pent dette: tror kanskje at jeg selv ville ha valgt å lukke det mer oppe, med et kutt på 3-4 cm- Ville nok også ha lekt meg litt, f.eks, med å prøve meg fram i svart/hvitt eller tonete utgaver.

vh fred
Bjorn F.
Hei John.
Falt for dette bildet.Tåka som kviler over landskapet skaper en flott stemning og spenning.Liker fargetonene godt.
Hilsen Bjørn.
John H.
Hei
Fred og Bjørn
Takk for hyggelige kommentarer. Eidsdal er vakker, fotogen og inspirerende for fotografer. Tåke og skiftende lys gir mange motivvalg.
John
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu