''Krossen''
Motivet er frå ei vikinggrav på Feøya i Vestnes.
Utstyr
  • nikon D 300
  • nikon 18- 200 mm
  • Brennvidde170mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/100s
  • Nei
  • AnnetIso 320. Tatt på frihand i båt. Det har sjølvsagt gått litt ut over skarpheita.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger209
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_319896} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Ole-Kristian T.

Bra komponert, litt dramatisk bilde av et interessant motiv. Fine farger, spesielt på skyene/ himmelen :)
Terje S.

Flott og dramatisk bilde John. Jeg liker normalt fugler i bilde men denne gangen kunne jeg vært foruten Svartbaken i midten av bildeflaten. De 2 oppe til venstre kan godt være med.

Terje
Avsluttet .

Et flott og litt dramatisk bilde fra din hånd John.
Nydelige farger, god komp. og utsnitt.
liker skyene.
Fint med fuglene som vokter graven.
Godt jobba og godt sett med hilsen fra Eivind 8~))
John H.

Hei
Takk for kommentaene. Til deg Terje vil jeg bare si at jeg er glad jeg i det hele tatt har greid å ta bilde av en svartbakk. Fugler er ikke min sterke side så når jeg først har de på noen lunde skuddhold er de velkomne i bildet. Å ta med kameraet på sjøen en sen kveldstime er noe jeg kommer til å gjøre oftere. Men det er utfordrende å gynge og samtidig ta bilder i svakt kveldslys. Jeg har også erfart att 18- 200 mm linse med vr ikke duger. Horisonten ser ut som en vuggemeie og linsa mi er helt på trynet i motlys. Dessuten funker vr veldig dårlig i svakt lys. Angrer på hele kjøpet. Folkens, slike linser er ei plage, men anvendelig som reiselinse og familiefoto.
John
ingebjørg fyrileiv g.

Hei, John. Dramatisk motiv du kommer med her. -Merkelig at man kan få en slik oppfatning av et kors, men det var bare det første som slo meg. Jeg liker himmelen i bildet her. Der er det fine farger, og skyene er behagelige. -De blir også en god kontrast til hovedmotivet, og jeg er enig ang. fuglene. Ellers er det litt grumsete farger, og kanskje ikke riktig motiv for min smak.

vh ingebjørg
Tove H.

Synes fuglene må være med - de skaper en fin symbolikk sammen med korset. Bra komponert og flotte farger. Liker godt himmelen med skyene. Du har samme objektiv som meg - tør nesten ikke si at jeg synes det er bra... Flott bilde!
Hilsen Tove
Inger-Lise S.

Hei John!
Bra motiv i god komposisjon. Gode farger, godt lys.
Ørlite uskarpt...

God helg
fra Inger-Lise:)
John H.

Hei folkens
Takk for kommentarene til dere siste også. Uskarpheten skyldes nok delvis at eksponeringen skjedde på gyngende grunn og i svakt lys. Skjønner at Ingebjørg ikke er frelst i motivet, men smaken er som baken, delt.
John
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu