Bildet inngår i albumet Fugler og Dyr -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-05-24 15:47:11
    Versjon #2
Utstyr
  • Olympus SP-570UZ
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger263
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_312649} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
John B.

Hei

Veldig enkelt, men det er et flott bilde. Print det ut i en meters bredde...
John B.
Jan-Torstein H.

Et nydelig og estetiskt vakkert bilde av måker på flytur. Fin komposisjon. Flotte gråtoner. Skarpt og fint. Mvh Jan-Tostein.
Anne-Lise S.

Tusen takk for det! :-)

Anne-Lise
Avsluttet .

Det enkle er ofte det beste ;-) Flott bilde!
Gunnar G.

Nesten en ren grafisk effekt og hvor de enkelte elementene ikke ødelegger helheten. I klartekst: du har klart å fange inn måsene slik at ingen av dem flyr ut av bildet. Bra! Det eneste elementet jeg selv er usikker på, er den langstrakte mørkere skyen. Personlig tror jeg at jeg godt kunne vært den foruten.
hilsen Gunnar
Liv F. D.

Hei Anne-Lise.
Fint utsnitt av et stilig måkebilde. Likte formatet du har valgt. Det passet veldig godt til bildet som var flott i grått.
Sysnes jeg kan høre dem skrike over hodet på meg der de fly avgårde.
Ha en fin kveld.
mvh
Liv '')
Ole-Kristian T.

Nydelig bilde dette! Liker godt de nydelige linjene som måkene lager med vingene, enkelheten i motivet er flott. Tror også jeg ville fjernet den grå streken for å rendyrke enkelheten. Likte dette :)
Anne-Lise S.

:-) Kjempeflott med konstruktive tilbakemeldinger som dette! Spesielt ser jeg at dere, Ole-Kristian og Gunnar, tipser om å fjerne den grå langsgående skya for mer rendyrking av motivet, og for å beholde det så enkelt som mulig. :-) Er det flere som synes det samme? Synes dette er gode observasjoner, og setter pris på et slikt studie av motivet. Det fører meg videre, og jeg ser motivet på en litt annen måte enn hva jeg gjorde. Man kan jo fort se seg ''blind'' på et motiv, og da er slike synspunkter gode å ta med seg! Tusen takk til dere to. Jeg skal prøve ut en versjon uten, og så får vi se i hvilken grad jeg lykkes i få den fjernet! :-) Tusen takk også til deg, Liv! Du sier noe om at ingen av måkene flyr ut av bildet, og det er riktig. Jeg holdt på en stund før jeg fikk et som jeg synes stemte ift. hva jeg selv ønsket når det gjaldt formasjon og vinkel, så der kommenterte du akkurat det jeg selv søkte! Takk, Gunnar! :-) Det er ikke alltid nødvendig med mange ord heller for å få frem hva man synes! :-)

Anne-Lise
Marcus V.

Fint og minimalistisk dette. Det er litt bevegelsesuskarphet helt i vingespissene, som helst kunne vært unngått.
ketil o.

Hei!
Et bilde som kler s/h,liker det. Fint utsnitt. Har lite konstruktivt å bidra med,mulig hadde litt færre måker gjort komposisjonen mer stilren, om det var noe mål i seg selv. Men det viser ''øyeblikket'':)
Mvh:
ketil
Anne-Lise S.

Ja, ser den bevegelsesuskarpheten jeg også, Marcus, og mener selv det ikke gjør noe så lenge det ikke er mer enn dette. Det viser bare situasjonen, og at de er i svevet disse måkene, men selvfølgelig... :-) Forstår hva du mener! Hjertelig takk for kommentar! :-) Ketil: Færre måker. Joda, det ville vært enda mer stilrent da! Enig i det! Var imidlertid ute etter denne formasjonen her, så da ble det slik denne gang! Men muligheten for færre fugler i bildet vil så absolutt kunne gjøre seg det! Får se om det ikke blir et med færre måker en eller annen gang også! Tusen takk!! :-)

Anne-Lise
Alan Thomas Duncan W.

Anne-Lise;

Great capture

Keep it up
Best regards;
Alan ............
Anne-Lise S.

ThanX! :-)

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu