Bildet inngår i albumet Island - Du store vide verden -
Utstyr
  • Canon Ixus 800 IS (kompaktkamera)
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetOpprettet, beskjært, usm, kontrast.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger509
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_243083} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (34)
Monika Frisvold V.

Hei Anne-Lise
Dette er et flott bilde fra Island... Har lenge sittet å koset meg å sett på den utrolige spesielle landskapet... Å jeg skjønner at et menneske blir liten her...
Island er et av dem landa jeg har lyst å besøke, å du forsterker mine lyster med å vise dette bilde....
Meget fine farger og fasinerende blå elv som renner behaglelig...
Meget severdig..mvh monika
Avsluttet .

Til mer jeg ser av disse bildene dine fra Island til mer sikker blir jeg på at dit skal jeg en gang:-)
Her liker jeg så godt de forskjellige fargene og sjatteringene,mønstrene og strukturene i landskapet.
Blir helt fascinert:-)
Et utrolig deilig bilde.
Hilsen Tone!
Inge S.

Hei.
Et vakkert motiv med et merkelig landskap. Ser ut som du har dratt
litt hardt i spakene i et støyfjerningsprogram, men det har du
selvfølgelig ikke gjort:-)
Meget bra dette.

Mvh Inge
Avsluttet .

flott landskap, uten snø mye likt Lanzarothe..

Fint igjen Anne-Lise.

Rune
Anne-Lise S.

He, he. Nei, jeg har ikke dratt i noe støyfjerningsprogram i det hele tatt. Akkurat her på Island var landskapet slik oppover fjellene på den ene siden av veien som slynget seg oppover lia. Det var rett og slett spektakulært. Jeg klarer nok ikke å formidle verken farger eller skarphet slik jeg vet jeg kunne gjort med et speilreflekskamera, men synes likevel at jeg klarer å formidle noe av inntrykket. Tusen takk for tilbakemeldingene!

Anne-Lise
Anne-Lise S.

PS: Dette bildet er forresten tatt gjennom et bilvindu i fart...
Terje S.

Virkelig spennende og vakker natur du formidler for oss Anne Lise. Gleder meg til fortsettelsen for jeg regner med at du har flere blinkskudd fra turen på lager.

Mvh Terje
Odd Tore S.

Blå himmel på Island? Den må da være klonet inn, vi opplevde knapt nok å se sola den uka vi var der.
Fint landskap, men det som gjør bildet spesielt er strukturen, ganske summarisk, som var den malt, men likevel uten tydelige penselstrøk.
Her synes jeg ikke at du har grunn til å savne DSLR, denne effekten er mer interessant enn en ren avbildning med skapre detaljer. Jeg tror nok at dette motivet da hadde vært pent, men ganske ordinært.
Odd Tore
Anne-Lise S.

Takk for positive kommentarer! :-)

Anne-Lise
Tom T.

Hei!

Bilde ble veldig bra i fart. Mye å se på her, et flott bilde.
Anne-Lise S.

Sol 5 av 5 dager forresten, så jo, det er absolutt mulig det! :-) Da jeg kjørte sørkysten av Island den ene dagen ble jeg imidlertid overmannet av en plutselig snøstorm som la seg over det store og vide landskapet, og da både blåste det godt og sola lå vestover, så opplevde både det ene og det andre!
Knut H.

Hei Anne Lise
Malerisk og vakkert.Fantastiske farger
og ikke en eneste busk.Elvens farger
står fint til de brun/gule fargetonene.
Mvh Knut
Anne-Lise S.

Takk så mye! :-)

Anne-Lise
Ronny A.

Et nydelig og meget spesielt landskap! Flotte fargekombinasjoner. Likte dette bilde ja:-)
mvh Ronny
Avsluttet .

Spesielt motiv, jeg blir ikke klok på det er det uredigert?

Hilsen
Arne
Stig Børre E.

Veldig spesielt landskap. Er spesielt fasinert av nedre delen med de merkelige grønne små ''toppene'' og den blå elven. Klarer ikke å dy meg når det gjelder forbedringsforslag (du får ta det med en klype salt...): Syns faktisk himmelen og en del av snøen i topp ødelegger. Ville kuttet ned og fått et enda merkeligere landskap.
Helge R.

Hei Anne- Lise!!
Det må ha vært litt av et skue for våre forfedre da de for første gang utforsket sagaøya der nord. Mektig natur, farger og lyset, det må være fantastisk.
Bra bilde som suger meg inn i seg, ha en flott dag hilsen
:)Helge
Anne-Lise S.

Heisann, og takk for både kommentarer og forslag til endring! :-) Jeg har beskjært litt i øvre og nedre kant, noe usm, kontrast og mellomtoneendring. Ellers ingen endringer. Det aller meste av det som sees her er vintergress i nedre kant ved elva, mye lavasand i ulike fargenyanser oppover, steiner her og der, som jo er mye større enn det som sees her fordi dette er flere km unna og øverst fjell av lava med snø på. Veldig spesielt. Så dette på postkort også, og håpte at jeg ville komme over området i virkeligheten, noe jeg gjorde. Synes det var utrolig spesielt. Datteren min trodde ikke dette var et vanlig bilde en gang da hun så det, men et maleri, og da hun så postkortet jeg kjøpte, sa hun det samme. Men det er så ekte som det kan få blitt!!

Anne-Lise
ingeborg w.

Veldig spesielt motiv du har fanget her. Fargene står seg godt mot hverandre også. Bildet ser merkelig soft ut, men hvis du sier det er sånn... Det kan kanskje også være kompaktkameraet som ikke klarer å formidle alle detaljene i landskapet.
Anne-Lise S.

Hei Ingeborg.

Du kan f.eks. søke på Landmannalaugar på Google og bildesøk. Der vil du finne mange bilder fra dette stedet, og der vil du se dette typiske lavalandskapet også i nærbilder. Der jeg trodde det var lavasand, var det nok heller fjell gitt.... Utrolig hva man kan få seg til å tro når man kun ser noe slikt på avstand. Man lar seg lure av fargene. Så er altså disse fargenyansene fjell opp igjennom hele veien.... :-))

Takk for kommentaren! :-)

Anne-Lise
Hans-Jørgen H.

Hei Anne-Lise!
Du milde for et storslått og praktfullt landskap!
Som før nevnt veldig spesielt. Kan se lenge på dette.
Teknisk og komposisjonsmessig utmerket.
Spennende , duse, harmoniske farvetoner og en elv og en dal som leder blikket innover og oppover mot snefjellene.
Usikkert skiføre, men ''great'' dette!
Ha en koselig helg!
Hilsen Hans-Jørgen
Anne-Lise S.

Tusen takk for fin kommentar, Hans-Jørgen! :-) Ja, dine ord om landskapet følger jeg til fulle!

Anne-Lise
Odd E. k.

Hei Anne-Lise!

Et meget flott bilde fra Island. Rene fine farger og en god skarphet fremmer fine detaljer i bildet. Ja, island er veldig pent og et spennende land å ferdes i. Mange flotte motiver kan hentes fra denne vulkanøya ute i havet. Komposisjonen er meget bra, der du har en fin dybde i bildet med elven som renner i forgrunnen og det noe snødekte fjellet i bakgrunnen. Fine fargenyanser der moreneryggene ligger fint plassert i terrenget og gir fasinerende former.

Flott fanget, det det tekniske er på topp Anne-Lise!

Mvh

Odd E.
Anne-Lise S.

Takk for kjempeflott tilbakemelding, Odd E! :-)

Anne-Lise
Anne Lene B.

Hei Anne-Lise
Et mektig skue du deler med oss her!!
Et spennende og annerledes landskapsbilde med herlige fargenyanser og god dybde innover, spesielt fint at du fikk med elva nederst!! Imponert over at dette er tatt ut av vinduet i fart! :-)

Hilsen Anne Lene
Bjorn F.

Hei Anne -Lise.
Skikkelig bra bilde fra et flott landskap , liker alle de fine gråe og bruntonene som ligger i lag på lag .Fint med de grønne flatene og elva som gir en fin kontrast.
Hilsen Bjørn.
Avsluttet .

Hei!

Syns bildet er spennede på grunn av landskapet, men dessverre ødelegges det en del av fjerning av støy, det ble litt for soft om du skjønner, i mine øyne hvertfall. Har sett igjennom bildene dine, og jeg må si du har en voldsom fremgang. Stå på videre!

Med vennlig hilsen Jon Martin
Anne-Lise S.

Hei, og tusen takk til dere tre! :-)

Jon Martin: Jeg har overhodet ikke fjernet noe støy fra dette bildet i det hele tatt!!! Det er slik som du ser det her; kun beskjært, usm, levels, kontrast.

Anne-Lise
Inger Anne Maritsdotter V.

Dette ser ut som et maleri Anne-lise, og er et meget godt reklame-bilde frå Island, det gir meg i allefall lyst til å dra dit.

Et utrolig vakkert bilde!

Inger Anne
Anne-Lise S.

Ja, det sa datteren min også, Inger Anne, både om dette og om postkort jeg kjøpte med meg hjem fra dette stedet! Fargene går over i hverandre på en slik måte at... Landmannalaugar er navnet på dette stedet, og der ligger flere bilder ute fra andre om du f.eks. søker på Google bildesøk. Takk for fin kommentar! :-)

Anne-Lise
Marit O.

Malerisk og vakkert, for et mektig landskap liker at du har fått med elva her, er det et sted jeg har lyst til og reise er det til Island :)
Mvh Marit
Anne-Lise S.

Hei Marit! Ja, jeg anbefaler Island på det varmeste! Naturen var rett og slett vidunderlig; det lille jeg rakk å se på 4 altfor korte dager... Takk for kommentar!

Anne-Lise
Karl Andreas W.

flott motiv og utsnitt, har noe ubestemmelig ''digitalt'' eller ''jpg-aktig'' over seg som jeg ikke liker. Dette er imidlertid ikke påtrengende, selv om det for meg forstyrrer en smule.

Flotte farger!!!
Anne-Lise S.

Takk til deg, Karl Andreas! :-) Ser det er flere som kommenterer noe her om evt. støyfjerning eller... Det eneste jeg kan si da er at det er tatt gjennom et vindu i fart, og at kanskje det spiller inn her? Har søkt på Landmannalaugar selv, og ser at også andre har denne sammenflytende effekten i fargespillet i sine bilder, om enn bilder tatt i virkelig nærkontakt med stedet gir større konturer...

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu