Bildet inngår i albumet Fugler og Dyr -
Utstyr
  • Canon Ixus 800 IS (kompaktkamera)
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger338
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_237427} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Odd E. k.

Hei Anne-Lise!

Naturen er fasinerende. Flott nebb, der alle detaljene har sin funksjon. Skarpheten er upåklagelig, der lyset fremmer flotte detajer i nebbet til fuglen. Fasinerende med slike macrobilder for mange detaljer dukker opp og som en skjelden legger merke til. Komposisjon og utsnittet er stramt og flott Anne-Lise!

Mvh

Odd E.
ronny s.

Kjempeflott bilde Anne-Lise
Dette har eg ikkje sett før, men det funka godt
Viser detaljer som ikkje eg har lagt merke til før.
Ka fugl er dette? Eg tippar ein ærfugl hann.
Mvh Ronny
Hans-Jørgen H.

Hei Anne- Lise!
Dette vil jeg kalle abstrakt nebbkunst! Kreativt og orginalt funnet på.
Er det et svanenebb eller hva? Er svanen død, eller?
Ha en kreativ og fin mandagskveld!
Hilsen Hans-Jørgen
Torbjørn K.

Dette ble spennende. Tett, nært og teknisk veldig bra. Fint diffust lys. Jeg kunne dog tenke meg et helt kvadratisk utsnitt her. Kutt i toppen og gjør bildet litt større, og du vil få et enda bedre bilde.

Torbjørn
Bjarne N.

enig med kuttinga i toppen, ja. ville ha kutta ca. en cm over den svarte streken som tangerer fjærene. Det høyner bildet betraktelig, etter min mening.
Anna Rosa L.

jeg er IKKE enig i at du burde kutte av toppen! Jeg liker dette utsnittet.
synes nebbet får nyte sin lange form her:)
Stilig!
-rosa-
Anne-Lise S.

Kutt i toppen får dere som ønsker å se det her: bilde nr. 288786

Art av fugl? Mener selv det er en type gås, men er usikker selv. Har søkt på nettet etter bilder, men har ikke funnet noe bilde av denne. Nebbfargen er jo som dere ser ikke sort... Kroppen er lys, grårosa i fjærene. Hodet er sort fra mellom nesa (som sees her) og bakover på hodet og halsen, mens den har dette hvite partiet på kinna. Noen som vet kanskje?

Tusen takk for tilbakemeldinger!

Anne-Lise
Torbjørn K.

Hei igjen. Har sett på begge versjonene, men skriver en kommentar til her. Bilde nr. 288786 blir litt feil etter min mening, da jeg ikke synes du bør kutte tuppen av nebbet. Du bør velge kvadratisk utsnitt dersom det skal ha noe for seg.

Torbjørn
ronny s.

Hei Anne-Lise
No har eg kikka i boka mi, og med din beskrivelse og det nebbet holder eg på mitt om att det er ein Ærfugl hann. Og den er litt større enn ei vanlig and,so eg fårstår at du trudde det kunne vere gås.
Mvh Ronny
ronny s.

Ligner det på denne fuglen bilde nr. 288919
Anne-Lise S.

Ja, den lignet på fuglen du la inn ''lenke'' til! Hm... Kanskje det var en ærfugl da? Nebbet er vel kanskje karakteristisk med det krokete ytterst på nebbet? Tusen takk for kommentarer, og kanskje vet jeg også nå hvilken fugl dette var!

Anne-Lise
Tom E.

Så utrolig stilig dette ble Anne-Lise :-)
Bakgrunnen - skarp og med fin struktur i forkant, for så å bli gradvis både mørkere og mer diffus bakover. Den midtre delen tar igjen litt av gulfargene på hovedmotivet. Nebbet - god litt tung gulfarge, og med partier som tar igjen litt av det blågrå fra bakgrunnen. Diagonallinjene går igjen både i nebbet, neseboret og i bakgrunnen. Strukturene i nebbet som kan minne om strukturene i berget. Og så hardt nebb og hard stein - og så bruddet både i farge og tekstur med det hvite dunet. Dette ble bra!

Mvh Tom
Anne-Lise S.

Må berømme deg for denne kommentaren, Tom! Du snakker om kjempegod tilbakemelding! :-) Her er ingenting overlatt til seg selv, og du gir en detaljert og flott kommentar som favner hele bildet! Denne kommentaren setter jeg inderlig stor pris på!

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu