Vet ikke hvordan dette fungerer? Vil gjerne ha råd og tips.
Bildet inngår i albumet Fugler og Dyr -
Utstyr
  • Canon Ixus 800 IS (kompaktkamera)
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger360
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_236409} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (23)
Arne M.

Kontrast og skarphet er bra, og fargene og overflaten i vannspeilet er flotte. Jeg er litt mer usikker på delingen av bildeflaten i to. Det skaper en forventning (hos meg i allefall) om symmetri, som ikke er i bildet. Men for all del, dette er min personlige oppfatning.

- Arne
Anna Rosa L.

Dette Anne-Lise skulle du nesten fått en klem for!
Kjempe fint! Herlig og litt forstyrrende med streken i midten, men på en merkelig nok positiv måte for min del.
-Rosa-
Anne-Lise S.

:-) Tusen takk! Dette er kun en liten test for å se om jeg kunne få til noe med en delt flate, så jeg takker hjertelig for alle tanker om dette!

Anne-Lise
Avsluttet .

Dette gikk rett hjem hos meg Anne-Lise og jeg liker at det ikke er symmetri i det.det skaper bare litt ekstra liv.Fargene er jo bare topp og ja,jeg liker det veldig godt.
Hilsen Tone!
Anne-Lise S.

:-) Takk! :-)

Anne-Lise
John H.

Hei
Først vil jeg berømme deg for din umettelige søken og nyskjerrighet. Stadig på leit og alltid undrende. Du må være ei spennende jente. Likte dette. Den lille forskjellen er det store. Farger siluetter og kontraster er helt toppers. Flink jente, ( men det er vel ukorekt å si i våre dager). Så vi får si, dyktig fotograf.
John
Anne-Lise S.

He, he... Rødmer kledelig... :-) Er like spent hver gang jeg ser det har kommet en kommentar på dette bildet, for jeg aner ikke hvordan dette fungerer. Det er første gang jeg tester ut dette her, så... Ja, jeg er nok både søkende og nysgjerrig, og jeg prøver ut litt nå og litt da. Noe fungerer overhodet ikke,mens et slikt resultat som dette... Synes det fungerer litt selv, men er svært usikker. Derfor la jeg det ut for å høre hva dere synes!

Tusen takk, John! :-)

Anne-Lise
Inge S.

Hei.
Jeg har nevnt det før og sier det igjen. Du er dyktig bak kamera.
Med den delinga så ser jeg 2 motiver og begge faller i smak.
Skal jeg ta begge under ett så er det også helt topp.

Fargene i vannet her er jo helt topp. Dette ble annerledes
og I LIKE IT :-)
Flott.

Mvh Inge
Knut H.

Hei Anne Lise
Den som intet våger,men her har du
en vinner.Nytt-spennende faller i smak.
Fargene og speilingen med bårene etter
fuglene.Kreativ ja pent ja.
MVH Knut
Frode F.

Hei Anne-Lise,

Jeg må si meg enig med flere av talerne her, best av alle synes jeg Hurlen fikk sagt det.

Når det gjelder din kreativitet og skaperevne er jeg mektig imponert, og du framstår for meg som en inspirasjonskilde.

I dette bildet er fargene nydelige, kontrastene er gode og alt det der.

Jeg stusser imidlertid litt over delingen av bildeflaten. Det er noe som skurrer.

Jeg innbiller meg at jeg skjønner hvor du vil hen, men for meg ser dette ut som ett motiv som har et fremmedelement i seg. Hva med å dele opp bildet mer? Jeg mener: adskille de to fuglene slik at de uten tvil framstår i hvert sitt bilde, men likevel framstår som ett i en collage? Bare en vill idé, men jeg slenger den nå ut der.

Jeg vil ikke være negativ, for du er som sagt et oppkomme av gode idéer og innfallsvinkler. Jeg sier bare hvordan jeg oppfatter det. Når jeg først er i det hjørnet, må jeg nevne ''rusket'' i vannet foran fuglene også, som tar litt oppmerksomhet..

Uff da, ikke meningen å være pirkete. Men jeg velger å tro at ærlighet varer lengst.

Se for øvrig min and her bilde nr. 284694

FF
Anne-Lise S.

Hjertelig takk til dere, Inge og Knut! :-) Det varmer å se at dette forsøket faktisk kan fungere!

Frode: Jeg tror jeg ser hvor du vil hen ift. noe større ''skilnad'' mellom de to delene av dette bildet (collage). Mener du en helt hvit deling midt på? Mitt forsøk gikk her på å ikke dele det opp så mye at det ville bli Veldig delt, om du forstår? Jeg ønsket en slags collage-type-bilde, men uten at det egentlig ble det. Ikke lett å forklare.. Som skrevet er dette et første forsøk på å nærme meg en type bildedeling, og jeg takker hjertelig for forslaget ditt som jeg synes er interessant og lærerikt. Ja, jeg ser smårusket i vannet, og skjønner hva du mener! :-) Tusen takk for fine kommentarer om kreativitet og.... Blir nesten rørt her.... :`-)

Anne-Lise
Monika Frisvold V.

Hei
Likte dette jeg Anne-Lise!
Flotte ''bølger'' og nydelig speiling....artig med nytt!
Flink du! :))
Hilsen monika
Odd E. k.

Hei Anne-Lise!

Et flott fanget motiv. Fint format, noe som passer bra til dette motivet. Fuglene ligger fint i bildeflaten der de kommer svømmende inn i forgrunnen av bildet. Synest at bildet skal være med to ender, da det får en fin balanse. Slik motivet fremstår er det en fin tyngde/balanse i bildet mellom de to. Den til høyre er lysere og klarere mens den til venstre er mørkere. Til gjengjeld er bløgene etter den til venstre meir opplyste enn den til høyre, noe som skaper en fin balanse i bildet. Flotte farger fra himmelem samt siluetten fra fuglene skaåer en fin stemning i bildet. Bildet fremstår best i dette formatet med de to fuglene som vist. Flott fanget Anne-Lise!

Mvh

Odd E.
Anne-Lise S.

Tusen takk! :-) Og så jeg som var i tvil om jeg i det hele tatt skulle legge ut dette bildet fordi jeg var så usikker på etterarbeidet her... Det er moro å se at dette fungerer!

Anne-Lise
Frode F.

Jepp, det er det jeg mener, Anne-Lise - en fullstendig deling. Men det er visst bare meg, så noe gjør du nok rett :))

Fint å kunne utveksle idéer likevel.

FF
Steinulf L.

Som sedvanlig får du svært mye av kompaktkamertaet ditt. Her er brukbar skarphet og fint toneforløp. Streken - tja - den rusker opp i et ellers harmonisk bilde. Den er et irritasjonsmoment og skaper uro. Er det det du ønsker, så er vel dette vellykket. Er intensjonen en annen, er jeg ikke sikker på om det fungerer.
Stine J.

Hei Anne-Lise

Annerledes og flott bilde av endene. Fargene og siluetten av fuglene skaper en fin stemning. Delingen av bildet er forsåvidt greit, men jeg er ikke sikker på at jeg er fortrolig med den doble delelinjen - samtidig tilfører linjen noe nytt. Hmmm.. usikker jeg. :)

mvh Stine
Anne-Lise S.

:-) Takk også til dere siste tre! Interessant med tilbakemeldinger som gir meg variable vurderinger ift. dette bildet! :-)

Anne-Lise
Tom E.

Liker fargene, siluhettene, bølgene i vannet, speilingen, etc. Liker IKKE streken :-) Men jeg tror det har med akkurat den streken å gjøre, ikke at du har delt bildet. Men får så inderlig lyst til å finne en saks og klippe etter den rette linjen og flytte bildene to mm fra hverandre. Jeg er usikker på hva jeg ikke liker med den. Mulig at den er tredelt, eller for lys eller for smal. Samtidig er det noe litt fengende med den også. Liker at den ikke er plassert helt midt på. Hmm.

Mvh TomE
ingebjørg fyrileiv g.

Så flott et vann! Herlig glød og gode bølger:) Jeg liker nok anden til høyre best på grunn av at nebbet gror litt bort hos den andre. Så bildet hadde fungert med bare høyre del (men da hadde også mye forsvunnet). Bølgen fra venstre krysser den høyre på en fin måte. Streket er jeg nok litt usikker på.

vh ingebjørg
Anne-Lise S.

God morgen, og hjertelig takk for nye synspunkter! :-)

Anne-Lise
Lars-Anders M.

Du er meget kreativ. Bra dette.
Anne-Lise S.

Takker, Lars-Anders, og GOD HELG! :-)

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu