Et hotellbygg
Bildet inngår i albumet Fönster -
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • Canon EF-S 18-55 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger546
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_147546} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (22)
Bjørnhild S.
Stilig serie dette! Liker fargene veldig godt, de er så direkte og harde at det nesten gjør vondt. Rette, fine linjer. Tøft.

-Bjørnhild
Hans Jacob H.
Fasinerende og fargerik fasade. Fint med nyansene av blåfarger i vinduene, og jeg lurer litt på hvorfor det er et grønt felt i alle vinduene.
Blikket mitt dras hele tiden mot det åpne vinduet i midten til venstre, som om jeg håper på at noen skal stikke hodet ut...
Det er ''spenningen'' i bildet for meg.
Lurer litt på om det kunne blitt bedre med færre vinduer, men kompleksiteten er vel også bildets styrke.
Jan Frode A.
Dette syntes jeg var skikkelig godt gjennomført.

Denne fasaden er spennende pga fargetoner, -nyanser og det litt harde inntrykket. Vindusrekkene som tilsynelatende ser like ut, men allikvel med de små variantene i detaljer. Såvidt jeg kan se er der 4 vinduspar som er helt identiske. Spennende å la øyner og sanser vandre i bildet. Nok en flott fasadepresentasjon ifra deg.

mvh Jan Frode
Johan K.
Takker for raske tilbakemeldinger.

Hans Jacob: Det hadde sikkert gjort seg om noen stakk hodet ut av det åpne vinduet.

Jan Frode: Det er denne skremmende likheten med vinduene som jeg liker ved bildet. Men det er vel litt slik hotellrom skal være? :)

Johan
Kurt S.
Fasinerende å betrakte dette.
Du nevner selv dette med den skremmende likheten.
Jeg tolker også bildet i en slik retning.
Det er blitt slik i dagens moderne samfunn. Standardisering og likhet og redsel for å bryte dette. Har vel med økonomi og det praktiske å gjøre også, skulle jeg tro.
Bare et lite sidesprang: Leste et sitat en gang fra en kjent forfatter: ''Alle er vi født orginaler'' - Etterhvert som livet får sette sitt preg på oss blir det ikke mange orginaler igjen.
Dette kom kanskje litt på siden av bildet ditt, men det ''går i samme retning''
Likhet og standardisering. Dette kunne man sikkert spunnet videre på...
Håper du fikk noe ut av hva jeg mener-:)
Bildet ble iallefall flott. Fin symmertri. Skarpt og fint med fine farger og flotte linjer.
Mvh Kurt
Jan Frode A.
Får komme med en liten tilleggskommentar her :-)

Skremmende likhet ja, men det spennende er disse variasjonene med danderingen av gardiner. Det som er så utrolig er at 4 av vindusparene ser ut til å ha samme innhold mht gardinene. En skulle nesten tro at fotografen hadde vandra fra rom til rom og dandert litt før opptaket.

mvh Jan Frode
Eivind A.
Dette er så å si perfekt utført. Ideen er utrolig gammel og utbrukt, men det er likevel herlig å møte en plettfri utførelse som dette. Jeg gidder ikke kommentere tekniske detaljer fordi det er så åpenbart at du behersker dette bedre enn meg.

Innholdsmessig forteller bildet meg ikke så mye, så det er først og fremst en grafisk nytelse. Hvorvidt dette er bevisst fra din side vet jeg ikke, men jeg savner altså noe mer innhold. Nå tar det ikke lang tid før bildet er slukt og man vandrer videre til neste. Prøv å skape noe som gjør at man stanser ved dette bildet; det er mitt råd.
Eivind A.
Jeg var litt lite presis i min siste setning. Jeg mente heller å si:

Prøv å skape noe som gjør at man ikke bare stanser ved dette bildet, men blir stående og se på det i lang tid! ;-)
Inger-Lise S.
Dette syns jeg er et stilig bilde! Jeg henger meg på all rosen du velfortjent har fått. Egentlig et modig motiv:) Flott!

Inger-Lise
Johan K.
Takker for nye tilbakemeldinger.

Jan Frode: Du har øynene med deg :) De to nederste til høyre, altså det nederst til høyre og vinduet over, og paret ved siden av der er nok identiske ja. Har klonet litt der pga ''tjas'' jeg ikke ville ha med. Så jeg kan sikkert gjøre mer flid med akkurat det. Eventuelt bare la det stå med ''tjaset''.

Kurt: Takk for en fin utfyllende kommentar

Eivind: Skal forsøke det. Har en rekke andre bilder av samme ''sjanger'' som jeg selv liker bedre, med tanke på at man kan se på det i lang tid.

Johan
Ina W.
kult! flotte farger og stilig motiv. Men jeg ville hatt noe som bryter opp med det mønsteret. For eksempel et åpent vindu/en person som lener seg ut.. Men jeg likte bildet slik det er nå også altså!
Avsluttet .
Grelle farger og glimrende symmetri. Skikkelig delikat veggbilde dette - f.eks. på kjøkkenveggen - eller på stua over sofaen om en er mere dristig! Har ikke noe teknisk å peke på her, så det får bli med at jeg synes fargene bidrar til at dette bildet unngår klisjestempelet med god margin. Bra.
Torbjørn K.
Definitivt ditt beste i serien, og etter min mening svært nært ''perfekt.'' Knallbra farger som passer bra sammen. Perfekt symmetri og rette linjer, men likevel et vindu på gløtt som lager ''rot'' i systemet. Liker veldig godt lyset som ''fades'' diagonalt over bildet og bryter med det horisontale og vertikale mønsteret. Her er jeg rett og slett imponert!

Torbjørn
Chr. G.
Hehe! Kistrand spessial. Liker det veldig godt. Mer skriver jeg ikke.
Avsluttet .
Du har en ekstrem teft for symmetri og spennende flater. Dette er enda et flott bilde fra deg. Det gjør seg utrolig bra at noen vinduer er åpne. Flotte farger og perfekt skarphet.

Anders
Jonny E.
Hei hei

Lyset som lager skygga hindrer at bildet blir flatt på en god måte,
eg har stor sans for dette bildet ditt og fargan e jo som vi liker dem.

Ha en fortsatt god dag

. JonnyE
Inger Anne Maritsdotter V.
Så herlig friske og komplementærende fine farger.

Bra formidlet arkitektnonisk også.

IAV
Judit W.
The blue and green colours together are very nice here. Does the hotel really have these colours in reality? I am wondering about its connection with the other buildings in its neighbourhood.

The right selected lighting shows the statuesque façade very well. It is very beautiful!

Good crop! Perfect symmetry except the curtains, but it would be difficult to order everybody drawing the curtains to the same side, I guess :)

Nice composition! Very well seen and done! I like it very much!

Judit :)
Johan K.
Takker for nye kommentarer:

Judit: Yes, the hotel have these colours in reality. :) For the moment i can't remember how the other buildings in the neighbourhood look like... Nice that you like the picture :)

Johan
Frank H.
har ikke et vondt ord å si om dette. love it :)
Judit W.
Thank you, Johan, for the information about the colours, and also thanks for not changing them. This green-tone is very unique especially using it on a building. :) Very nice!

Judit :)
Marita B.
dette vil jeg ha på veggen!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu